Ce este Qi Men Dun Jia

Qi Men Dun Jia – arta străveche de prognozare (divinație)

Cu ajutorul Qi Men Dun Jia afli cum să te folosești de cele mai potrivite energii pentru a obține ce dorești în viața personală, dar și profesională, ca să fii mereu pe val.

Cu rădăcini ce se întind pe o perioadă de peste 3.000 de ani, acest sistem de știință metafizică chineză reprezintă o comoară de cunoștințe și practici care au fost utilizate inițial în strategii militare și prognoze. Qi Men Dun Jia poate fi privit ca un joc cosmic de șah, unde cuvintele componente din denumire dezvăluie semnificații importante. „Qi” se referă la misterios, straniu și neobișnuit, o referință la regulile universale ale cosmosului. „Men” se traduce literal ca „ușă” sau „poartă„, „Dun” înseamnă „ascunde„, „evadează pentru a rămâne ascuns„, iar „Jia” face referire la prima din cele zece Tulpini ale Cerului Jia – lemn yang, reprezentând și un cod pentru General sau Mareșal.

Ce este Qi Men Dun Jia?

Qi Men Dun Jia este singura metodă de divinație dintre cele treisprezece oracole inițiale, care rămâne foarte practicată și în lumea modernă. Aceasta se datorează preciziei sale uimitoare în prognozarea evenimentelor și oferirea de perspective valoroase pentru liderii de afaceri sau politicieni în luarea deciziilor la nivel zilnic sau chiar orar. Qi Men Dun Jia împărtășește aceeași bază cu alte discipline ale Metafizicii Chineze, precum Ba Gua, Cele Cinci Elemente, Tulpinile Cerești și Ramurile Terestre, He Tu și Luo Shu, Yin și Yang etc. Cu toate acestea, este un nivel mult mai sofisticat al Metafizicii Chineze.

În China antică, Qi Men Dun Jia era folosit în principal în strategii militare și tactici. Era aplicat și de strategi militari legendari, precum Jiang Zi Ya, Zhuge Liang, Liu Wen Bo, Zhang Liang, pentru a dezvolta și executa strategii militare și tactici pentru a câștiga războaie sau pentru a guverna o țară. Interesant este faptul că în vremurile antice, Qi Men Dun Jia era considerat o disciplină de studiu de elită, rezervată doar Împăratului și aristocrației, interzisă populației comune. De aceea, a fost numit „Cunoștințele Imperiale Exclusiviste ale Împăratului”.

Cum funcționează Qi Men Dun Jia?

Scopul acestei metode tradiționale este să permită practicantului să studieze harta Qi Men Dun Jia și să identifice un moment dorit în timp și locul potrivit în care să inițieze o acțiune specifică pentru a obține rezultatele dorite.

Există un total de 1.080 de hărți Qi Men Dun Jia. Fiecare hartă are 8 direcții (reprezentate de direcțiile unei busole) și în fiecare sector se găsesc patru componente care descriu influențele Cerului, Pământului, Oamenilor și chiar spirituale asupra acelei zone. Cu alte cuvinte, acest lucru înseamnă timpul, spațiul, evenimentele și influențele spirituale asupra unei chestiuni.

În timp ce sistemul Qi Men Dun Jia a fost inițial folosit ca un instrument de prognoză pentru strategii militare, ulterior a fost transformat treptat într-un sistem de prognozare (sau divinație), aplicat pentru a arunca lumină asupra evenimentelor precum prognoza vremii, rezultatul unei căsătorii, competiții, jocuri, decizii legate de bani, carieră, găsirea unui obiect pierdut, găsirea persoanelor dispărute, rezolvarea cazurilor penale și altele.

În zilele moderne, magnații de afaceri din Asia angajează maeștri în Qi Men Dun Jia pentru a le fi consultanți strategici, transformând Qi Men Dun Jia într-un instrument de consultanță în afaceri și consiliere de investiții.

Cum poți folosi Qi Men Dun Jia?

Qi Men Dun Jia îți oferă capacitatea de a-ți îmbunătăți norocul și abilitatea de a atinge rezultatele dorite. Poți folosi acest sistem pentru o gamă largă de aplicații, precum:

  • decizii în afaceri, activități comerciale și de investiții
  • carieră sau studii academice (de exemplu, solicitarea unui job)
  • căsătorii sau alte evenimente din viața personală
  • probleme și întrebări la care nu putem găsi un răspuns corect, găsirea persoanelor dispărute, a animalelor sau obiectelor pierdute etc
  • descoperi puterea subconștientă și tema vieții tale și accesezi instrumente valoroase pentru a înțelege mai bine esența ta și pentru a naviga prin complexitatea vieții.

La Reveal Me Academy, descoperi nu doar teoria sistemului și citirea hărții Qi Men Dun Jia, ci și cum să integrezi eficient în viața ta cotidiană acest sistem de prognozare. Ne propunem să-ți oferim cunoștințe și instrumente practice pentru a te ajuta să navighezi prin complexitatea alegerilor și să iei decizii care să te ducă spre succes. Oferim ședințe de consultanță personalizată, în care vei beneficia de ghidare directă în aplicarea Qi Men Dun Jia în contextul tău specific. Aceste sesiuni te vor ajuta să înțelegi cum să folosești această tehnică pentru a-ți atinge obiectivele personale sau profesionale.

Dacă preferi să descoperi Qi Men Dun Jia și să înveți să lucrezi cu instrumentele pe care le pune la dispoziție, alege să participi la un curs de inițiere în Qi Men Dun Jia în variantă personalizată, 1 la 1, sau la atelierele pe care le organizăm periodic pe această temă.