Despre noi

Bine ai venit!

La Reveal Me Academy descoperi tainele succesului prin înțelegerea legilor naturii.

Sunt Elena Milescu și sunt pasionată să aprofundez și să transmit mai departe cunoștințe despre cum legile din natură și relațiile dintre elementele naturii sprijină împlinirea potențialului maxim al fiecăruia dintre noi, din punct de vedere al creșterii personale, profesionale sau al armoniei în relații. Te invit să faci parte din comunitatea noastră, unde vei întâlni oameni pasionați de cunoaștere, gata să împărtășească experiențe și să crească împreună. La Reveal Me Academy, nu doar studiem BaZi, Feng Shui, Date Selection și Qi Men Dun Jia, ci construim legături autentice și sprijinim fiecare participant în călătoria sa către descoperirea și valorificarea propriei sale potențialități.

Despre mine

De-a lungul anilor, am aprofundat studiul și practica BaZi, Feng Shui, Date Selection și Qi Men Dun Jia. În anul 2016, am participat pentru prima dată la cursurile pentru a deveni consultant în aceste discipline. Au urmat multe alte cursuri, în format fizic și online, atât în țară, dar și cu maeștri consacrați la nivel internațional în acest domeniu. Am investit timp, energie și resurse financiare în dezvoltarea mea ca și consultant de Metafizică Chineză, în primul rând datorită nevoilor mele personale de dezvoltare, dar, mai ales, datorită și nevoilor de dezvoltare ale clienților cu care lucrez și ale cursanților mei.

Cele mai semnificative experiențe pentru mine au fost primele participări la cursurile organizate în perioada 2018 – 2019, la Kuala Lumpur, Malaiezia, de către The Mastery Academy of Chinese Metaphysics, fondată de Joey Yap. De atunci, călătoria mea cu această academie continuă an de an. Această academie este recunoscută la nivel mondial ca fiind cea mai mare instituție de educație și comunitate internațională pentru studiile de metafizică chineză. Cu o gamă variată de cursuri de Feng Shui, BaZi, Qi Men Dun Jia, Yi Jing, Selectarea Datelor, academia se dedică cercetării neîntrerupte și diseminării cunoștințelor moderne despre metafizica chineză în întreaga lume.

Prin urmare, la Reveal Me Academy, îți ofer oportunitatea de a învăța și de a experimenta direct aceste învățăminte valoroase, aduse la lumină de o academie recunoscută la nivel global și trecute prin experiența mea de consultant. Da, accentul cade pe modern, pentru că aceste cunoștințe străvechi au fost traduse și adaptate la viața noastră actuală prin concepte care sunt ușor de înțeles și de aplicat de noi, oamenii moderni.

De ce o experiență Reveal Me Academy?

Prin studiul BaZi, poți descoperi cum hărțile destinului pot fi interpretate pentru a dezvălui trăsături profunde ale personalității și direcții favorabile în viață. În paralel, Feng Shui ne învață cum să armonizăm mediul înconjurător pentru a atrage energii pozitive și a maximiza potențialul de succes în toate aspectele vieții. Aceste practici se bazează pe înțelegerea profundă a conexiunii dintre om și mediul în care trăiește și oferă astfel instrumente puternice pentru transformarea vieții personale și profesionale. Prin studiul sistemului chinezesc de divinație ancestral Qi Men Dun Jia înțelegem cum momentul, data și locul unui eveniment pot prezice rezultatul acestuia. Qi Men Dun Jia a fost folosit de strategi militari chinezi pentru a lua cele mai potrivite decizii strategice și tactice în acțiunile lor. Prin învățarea practică a Date Selection, înțelegem cum să identificăm cele mai propice momente pentru a iniția sau a finaliza proiecte importante. Calendarul personalizat devine astfel nu doar un simplu instrument, ci o unealtă esențială în gestionarea eficientă a timpului și a proiectelor.

La Reveal Me Academy, consultanța acordată clienților și workshopurile noastre, online sau cu participare fizică la sediul nostru din Brașov, sunt structurate în mod profesionist și interactiv, pentru a facilita o înțelegere profundă a principiilor BaZi, Feng Shui, Date Selection, Qi Men Dun Jia. În cadrul cursurilor pe care le ofer, împărtășesc nu doar teoria, ci și aplicațiile practice ale acestor cunoștințe. Astfel, vei putea integra învățămintele în viața ta de zi cu zi și vei observa schimbări semnificative în ceea ce privește succesul personal și armonia în mediul înconjurător.

Parte din misiunea noastră este să contribuim la răspândirea acestei înțelepciuni milenare într-o manieră accesibilă și relevantă pentru lumea modernă. Astfel, fie că ești la început de drum în studiul BaZi, Feng Shui, Date Selection, sau Qi Men Dun Jia ori dorești să-ți aprofundezi cunoștințele deja existente, Reveal Me Academy îți oferă o platformă sigură și susținătoare pentru explorarea acestor domenii fascinante.

Aici, la Reveal Me Academy, descoperi căile prin care poți să-ți transformi destinul și să atingi niveluri mai înalte ale succesului personal și profesional. Călătorim împreună în lumea fascinantă a Metafizicii Chineze și descoperim secretele ascunse în înțelepciunea străveche pentru o viață plină de împliniri și armonie.