Cum plătesc

MODALITATEA DE PLATĂ

Prețurile afișate pe site pentru fiecare în parte nu includ TVA-ul, firma deținătoare a site-ului nefiind plătitoare de TVA, conform legislației în vigoare. Plata se poate face prin:

a. Transfer bancar sau depunere de numerar în contul: RO40BREL0005517218580100 deschis la Revolut LTD pe numele REVEALMEACADEMY SRL, CUI: 44819601

b. Card online: Plata se poate face online, cu cardul, urmând pașii de plată și instrucțiunile de plată oferite la efectuării plății de către procesatorul de plăți.

Nu suntem responsabili pentru procesarea în mod eronat a plății. Nu suntem responsabili pentru erorile înregistrate prin intermediul sistemului de plată, inclusiv, dar fără a se limita la pierderile pe care le-ați suferi utilizând sistemul de plată cu cardul, deoarece plățile cu cardul sunt procesate de procesatorul de plăți.

Odată cu alegerea serviciului sau produsului plata poate fi recurentă, în cazul în care acest lucru este specificat în descrierea serviciului sau a produsului. Sumele aferente serviciilor sau produselor pot fi debitate automat din contul Clientului sau prin informări trimise prin email.

Vânzătorul (REVEALMEACADEMY SRL) va emite către Client o factură pentru serviciile prestate. În acest sens, Clientul are obligația de a furniza Vânzătorului toate informațiile necesare emiterii facturii, conform legislației în vigoare. Factura va fi comunicată Clientului în format electronic după efectuarea plății serviciilor comandate.

Pentru o informare completă accesați  Termeni și condiții, care se completează cu aspecte/prevederi speciale cuprinse la descrierea produselor/evenimentelor disponibile pe site. În cazul în care intervin contradicții între prezenții Termeni și condiții și prevederile speciale mai sus amintite, au prioritate de aplicare prevederile speciale.