Politica de retur

POLITICA DE RETUR. DREPTUL DE RETRAGERE

a. Dreptul la retragere din contract este valabil doar pentru bunurile fizice.
Clientul, persoană fizică, are dreptul să se retragă din Contract, respectiv să returneze un bun fizic, în termen de 14 zile calendaristice, fără invocarea niciunui motiv și fără a suporta alte costuri decât cele de livrare. Astfel, potrivit OUG nr 34/2014, perioada de returnare a unui bun fizic expiră în termen de 14 zile de la ziua în care clientul intră în posesia fizică a bunului fizic.

În cazul solicitării rambursării sumelor plătite la cumpărare, în măsura în care produsul returnat îndeplinește condițiile de retur, banii vor fi restituiți în contul cumpărătorului mai puțin cheltuiala de transport ce va fi reținută, într-un termen de maxim 14 zile calendaristice.

Produsul returnat trebuie să fie în aceeasi stare în care a fost livrat, în ambalajul original (inclusiv folia protectoare dacă aceasta există), cu toate accesoriile aferente, fără a prezenta urme de uzură, modificare sau utilizare, atât în cazul produsului cât și a accesoriilor ce îl însotesc, împreună cu documentele originale care l-au insotit (factura fiscală sau instrucțiunile după caz).

La primirea returului, coletul va fi verificat pentru a se constata dacă îndeplinește condițiile mai sus menționate. În caz contrar, returul va fi refuzat. Astfel, vor fi refuzate coletele care conțin produse în altă stare decât cea în care au fost livrate, cele a caror returnare nu a fost notificată în prealabil, precum și cele care conțin produse deteriorate în timpul transportului ca urmare a ambalării necorespunzătoare.


Pentru a beneficia de dreptul la retragere pentru bunurile fizice este posibil să vi se solicite furnizarea de date necesare în acest scop (cont IBAN, bancă, cod swift, titular cont, alte informații). În cazul în care nu furnizați datele solicitate, este posibil să nu vă putem returna banii. Returul banilor se face în termen de maxim 14 zile calendaristice de la primirea bunurilor returnate fizic.

b. Serviciile digitale care nu sunt livrate pe un suport material, sunt exceptate de la retragere iar odată cu primirea accesului la cont, intrați în posesia serviciilor digitale. Executarea acestora se consideră efectuată iar dumneavoastră confirmați că luați la cunoștință faptul că vă veți pierde dreptul la retragere.

c. Dreptul de retragere în cazul înscrierii la evenimentele organizate de REVEALMEACADEMY

În cazul în care un client s-a înscris la un eveniment și nu mai poate participa la acesta, este necesar să notifice acest fapt furnizorului de servicii- REVEALMEACADEMY prin email la adresa: me@revealmeacademy.com.

Dacă această notificare este făcută cel mai târziu cu o săptămână înainte de data evenimentului, suma achitată de client va fi restituită integral și se va întocmi factură de storno pentru serviciile achiziționate.
În cazul în care notificarea nu respectă termenul menționat mai sus, jumătate din suma achitată se consideră penalitate și cealaltă jumătate, se consideră plată în avans pentru oricare dintre evenimentele viitoare organizate în următoarele 365 de zile calendaristice de către Prestator, socotite de la data notificării. Clientul este obligat să anunțe în cadrul notificării numele evenimentului și data la care dorește să participe, astfel încât să-și poată ocupa locul în timp util.

În cazul în care Clientul nu va alege să participe la un alt eveniment organizat în următoarele 365 de zile calendaristice de către Prestator, socotite de la data notificării, și să plătească diferența de plată din prețul evenimentului ales, va pierde dreptul asupra sumei achitate, fără drept de returnare.

RECLAMAȚII

Orice nemulțumire legată de accesarea, utilizarea, înregistrarea pe site, înscrierea la evenimente va fi comunicată direct, fie telefonic, la nr. de telefon +40 721 213 926 fie prin email la adresa me@revealmeacademy.com.

În urma primirii notificării dvs. veți primi un răspuns în scris, pe adresa de email menționată cu ocazia aducerii la cunoștința noastră a nemulțumirii dvs, în termen de cel mult 5 zile lucrătoare.