Contact Reveal Me Academy

Ia legătura cu noi.

Ne-am străduit să prezentăm pe acest site cele mai importante informații despre ramurile Metafizicii Chinezești și despre noi. Dacă ai nevoie de informații sau de ajutor și nu ne putem auzi la telefon, lasă-ne un mesaj prin formularul de contact.

Completeaza formularul de contact

REVEALMEACADEMY SRL
CUI 44819601
Sediu social Hărman Com. Hărman, Str. M. Cel Bătrân nr. 5h Jud. Braşov
Cabinet – doar cu programare: Brașov Str. Iuliu Maniu nr. 32, et. 1, birou 3
E-mail me@revealmeacademy.com, telefon 0721213926

FAQ

Întrebări frecvente

Găsești mai jos întrebările care ne sunt adresate cel mai frecvent și răspunsurile noastre.

În primul rând, atunci când dorești să te bucuri de armonie prin Feng Shui, întreabă-te spre ce punct cardinal se îndreaptă spatele și fața casei tale și unde se află ușa de intrare. Observă cum poziționarea casei, data ta de naștere și regulile simple de Feng Shui pot influența armonia vieții tale. Indiferent dacă îți cauți o casă sau vrei să îmbunătățești energia din spațiul actual, găsirea compatibilității dintre casa ta și Grupa Estică sau Vestică poate aduce echilibru și protecție. Indiferent ce dată de naștere avem, în Metafizica Chinezească, noi, oamenii, facem parte din două mari categorii, Grupa Estică și Grupa Vestică, și este ideal ca spațiile în care locuim, casa sau apartamentul, ă facă parte din aceeași grupă cu noi.

În al doilea rând, alege o casă care te îmbrățișează și care creează un mediu blând, protector și iubitor. Privește spre exterior și asigură-te că mediul înconjurător este potrivit pentru a atrage energia pozitivă.

În final, amintește-ți că casa este o extensie a ta, iar atunci când alegi conștient și te conectezi cu intuiția și inima ta, vei găsi armonia potrivită în locuința ta. Pentru a fi siguri de alegerea unei noi achiziții imobiliare sau pentru a armoniza casa existentă, apelează la un consultant Feng Shui de încredere care poate face toate măsurătorile și calculele necesare în raport de casa în discuție și cei care vor locui în ea.

Ești Autodidact? Dacă ești un curios în ale Metafizicii, hai să afli cum îți poți citi singur/ singură energia zilei, cu doar câteva informații oferite în grupul de Metafizică Chinezească de pe Telegram!

https://t.me/revealmeacademy

Când ne armonizăm în energia ei, fiecare zi devine o binecuvântare pe Pământ!

Blog

Articole și noutăți

Dezvăluim aici informații utile din și despre Metafizica Chinezească și cum putem aplica principiile ei în viața noastră de zi cu zi.

Calendar cursuri, ateliere, evenimente

Îți dorești să te dezvolți?

Organizăm constant, online dar și fizic, cursuri, ateliere, live-uri despre Metafizica Chinească și ramurile ei cele mai cunoscute: BAZI, Feng Shui, Qi Men Dun Jia, Date Selection, cu informații teoretice și modul lor de aplicare de către fiecare în viața proprie.