Loading Events
  • This event has passed.

« All Events

Atelier Transformă 2024 în Anul Tău! Află cum să beneficiezi de oportunitățile anului Dragonului

februarie 12 @ 5:00 pm 8:30 pm

Anul 2024 este anul Dragonului de Lemn Yang. Se preconizează a fi un an energic și plin de viață, cu oportunități pentru creștere și succes, dar și provocări neașteptate.

04 februarie 2024 a marcat sfârșitul celor 20 de ani ai Perioadei lui 8, o stea de Pământ (titulatură dată corpurilor cerești în Școlile de Feng Shui), o perioadă de stabilitate, creștere pe verticală, unde s-au pus preponderent bazele pe siguranță și evoluție constantă și s-a transmis ștafeta succesorului său, Steaua 9, de Foc, caracterizată prin atributele trigramei Li. Prin urmare această perioadă nouă, de aproximativ 20 de ani, supranumită și Perioada lui 9, este marcată de semnificația energetică a Focului.

Alege să beneficiezi de energia abundentă din luna Februarie 2024, lună de Tigru, prin activități de educare și de creare de oportunități pe creștere și dezvoltare. Poți face acest lucru cu ghidarea Astrologiei Chineze, începând cu acest atelier dedicat anului 2024.

Atelierul este perfect pentru tine dacă:

  • Dorești să afli mai multe despre Metafizica Chineză și cum o poți aplica pentru succes în viața de zi cu zi.
  • Dorești să profiți de energia anului 2024 și să îți atingi obiectivele personale și profesionale.
  • Te pasionează o abordarea holistică a vieții și cultivarea armoniei în toate aspectele existenței.

Pentru participarea la atelier nu sunt necesare cunoștințe anterioare de Metafizică Chineză, dar acestea te pot ajuta. Este suficient să vii cu o minte deschisă și cu lista ta de obiective pe 2024.

Preț atelier:

179L lei

Online pe Zoom

Pentru participarea la atelier nu sunt necesare cunoștințe anterioare de Metafizică Chineză, dar acestea te pot ajuta. Este suficient să vii cu o minte deschisă și cu lista ta de obiective pe 2024.

Pentru încriere apasă pe butonul de înscriere și accesează secțiunea de bilete a magazinului nostru online. Adaugi biletele în coș, finalizezi comanda și faci plata cu transfer bancar sau cu cardul online. În cazul în care achizționezi mai multe bilete, menționează numele participanților în secțiunea Comentarii din pagina de Finalizare comandă

Reveal Me Academy SRL

0721213926

View Organizer Website

Sunt Elena Milescu și sunt pasionată să aprofundez și să transmit mai departe cunoștințe despre cum legile din natură și relațiile dintre elementele naturii sprijină împlinirea potențialului maxim al fiecăruia dintre noi, din punct de vedere al creșterii personale, profesionale sau al armoniei în relații. La Reveal Me Academy, nu doar studiem BaZi, Feng Shui, Date Selection și Qi Men Dun Jia, ci construim legături autentice și sprijinim fiecare participant în călătoria sa către descoperirea și valorificarea propriei sale potențialități.

Pentru a aprofunda aceste informații și pentru a identifica cele mai bune soluții personale prin studiul și practica BaZi, Feng Shui, Date Selection și Qi Men Dun Jia, participă și la workshopul extins de 2 zile: Breakthrough 2024 – Transformă-ți destinul în anul Dragonului, Sâmbătă – Duminică, 24-25 Februarie 2024, 11:00-16:00.