Date Selection Arta selectarii datelor

Cum să facem lucrul potrivit în timpul potrivit

Cum putem să ne îmbunătățim viața cu ajutorul folosirii Artei Selectării Datelor? Reușind să dispunem acea activitate care este Optimă în timpul în care energiile Universului sunt Perfect pentru aceasta. Și așa pășesc cu Dreptul, în termeni mult mai obișnuiți cu vremurile pe care le trăim, Go With The Flow.

Arta Selectării Datelor

Arta Selectării Datelor / Date Selection face parte din ADN–ul nostru din timpuri străvechi și chiar dacă multă cunoaștere a tehnicilor și istoriei acestei arte a fost pierdută, uitată sau neglijată, armonizarea intrinsecă cu mediul înconjurător a dăinuit întotdeauna în călătoria noastră, a Umanității.

Observarea și integrarea ciclicității continue, apoi folosirea ritmurilor și a ciclurilor Pământului, cât și ale Universului întru armonizarea cu energia înconjurătoare este un concept extrem de discutat, folosit, dar și dorit încă în timpurile noastre, căci civilizația pare a fi atins un punct maxim în dezvoltarea ei, timpul devenind un bun neprețuit, deși un concept abstract.

De câte ori nu v-ați surprins bunicii citind vremea cu o singură privire aruncată pe cer, ori simțind schimbarea vântului, ori declarând că vine ploaia pentru că o pasăre și-a scăldat penele în nisip? Pe mine m-a fascinat asta toată viața și înțeleg armonizarea strămoșilor noștri în Univers și prin observarea ciclicității acestor evenimente. În zilele noastre, observarea ritmurilor a devenit un lux pentru majoritatea, iar absența profundă din viața noastră a acestor instrumente, ne duce foarte des în bucla lui DE CE? De ce care apare deseori pentru că nu am făcut acțiunea potrivită cu energetica pusă la dispoziție în momentul și spațiul potrivit.

Așadar, conceptul din spatele Artei Selectării Datelor este unul chiar destul de simplu, și anume să reușești să dispui acea activitate care este Optimă în timpul în care energiile Universului sunt Perfecte sau Optime pentru aceasta. Și așa pășesc cu Dreptul, în termeni mult mai obișnuiți cu vremurile pe care le trăim, Go With The Flow.

Sunt o mie de feluri de a pierde o zi, însă niciunul de a o întoarce înapoi.

Proverb arab

Toate civilizațiile avansate de pe Pământ (Egipteană, Greacă, Indiană, chiar și Maiașă) au dezvoltat sisteme calendaristice sofisticate, bazate pe observații ale fenomenelor și mișcărilor astrologice, cosmice și astronomice, sisteme care erau atent urmate de către conducători și consilierii lor pentru a își ghida popoarele în curgerea evenimentelor, a recoltelor, sărbătorilor, ritualurilor, chiar și a războaielor, dar și observate și corectate de către filozofii și înțelepții din acele vremuri (Lao Tzu, Confucius, etc.)

Selecția de date este o ramură a Metafizicii Chinezești care datează încă de pe vremea dinastiei Han (206 ÎH – 220), iar în perioada celor 3 Regate (220 -265), formate imediat după stingerea Dinastiei Han, s-au găsit numeroase referințe și însemnări asupra folosirii Selecției de Date atât în strategii militare, afaceri de stat, dar și pentru planificarea evenimentelor importante pentru oamenii de rând ca activitățile agricole, mutarea în casă nouă, căsătorii, înmormântări, etc.

Punctul culminant al acestei arte a fost atins în era Împăratului Qian Long (1711-1799), când acesta a decis să înglobeze cele două calendare care se dezvoltaseră în paralel, cel utilizat de împărați, care era și mult mai exact și cel folosit de țărani și oamenii obișnuiți, cât și toate textele chinezești de la acea vreme despre astronomie, astrologie, inclusiv hărți stelare, mișcări planetare și fenomene astronomice, care apoi au fost comparate cu informațiile astronomice occidentale găsite la Iezuiți. Așa a luat naștere textul clasic Xie Ji Bian Fang Shu/Cartea Unificării Timpului și a Dimensiunilor care stă la baza Almanahului Chinezesc sau Tong Shu, unul dintre cele mai complexe calendare, calendar deținut în aproape fiecare gospodărie chinezească, arta de a citi acest calendar fiind transmisă din generație în generație.

Luând în considerare punctul de vedere al Metafizicii Chinezești, Conceptul Yin ( Spațiul) și Yang ( Timpul), în continuă mișcare spre atingerea echilibrului, putem observa modele energetice care pot fi depistate, calculate și pre determinate, cât și comparate cu informațiile adunate până în prezent, depistând așadar ferestre oportunități în Timp și Univers, unde energiile nu numai că ne vor susține activitățile, dar ne vor permite și armonizarea pe deplin a energeticii noastre cu cea disponibila în acest Time- Space- Man frame/ Cadrul Timp-Spațiu-Om!

Cum putem să ne îmbunătățim viața cu ajutorul folosirii Artei Selectării Datelor?

În primul rând, prin conștientizarea faptului că noi alegem intrinsec să facem majoritatea activităților în date nefavorabile poate aduce o ușurare majoră a responsabilității sau a impresiei că noi suntem cei care facem și desfacem tot ce se întâmplă în viața noastră.

În alte rânduri, ne poate ajuta să selectăm date cu energie favorabilă pentru majoritatea activităților noastre (Selectarea Personală a Datelor) – interviuri, căsătorie, negocieri, introducerea copilului la grădiniță, mutarea mobilei prin casă (deși ni se pare o chestie banală, ea poate activa sectoare și energetică nefavorabilă în casele sau locurile unde ne desfășurăm activitatea), înregistrarea sau achiziționarea unui bun etc, iar ceea ce ar trebui subliniat aici este că acest combustibil energetic, bun sau mai puțin bun, poate fi folosit de fiecare dintre noi la una sau mai multe dintre acțiunile, proiectele, intențiile noastre, prin calibrare personală, folosindu-ne așadar de acest curent să ajungem unde dorim cu mult mai multă lejeritate, ușurință și bineînțeles, bucurie decât atunci când rulăm non stop cu energia proprie.

Similar Posts