Perioada lui 9 Pasărea Phoenix
|

Perioada lui 9: 2024-2044

Ce este de fapt Perioada lui 9? Cine a auzit de acest concept? Această dorință continuă a Omului de a întrevedea Viitorul s-a regăsit și încă se regăsește în ADN-ul nostru din cele mai vechi timpuri, iar jocul acesta continuu cu nevoia de a ști ce și cum vine mâine…

Ascensiunea Păsăsrii Pheonix

Perioada lui 9 îi aparține elementului Foc, element care ne vorbește despre pasiune, fericire, frumusețe și transformare, de aici și analogia cu Pasărea Phoenix.

Ce este de fapt Perioada lui 9? Cine a auzit de acest concept? Toți avem un prieten sau o prietenă care vorbește despre sau știe ceva despre numerologie, despre cifra Destinului tău, despre Spiritualitate, despre Esoterism, Cunoaștere, Evoluție și tot așa. Această dorință continuă a Omului de a întrevedea Viitorul s-a regăsit și încă se regăsește în ADN-ul nostru din cele mai vechi timpuri, iar jocul acesta continuu cu nevoia de a ști ce și cum vine mâine, încă ne ține într-o semi evoluție cu degetele strânse de aceste instrumente ale cunoașterii ca de un colac de salvare în marele Ocean al vieții.

Ce în schimb s-a observat de-a lungul atâtor mii și mii de ani este că, deși lucrurile sunt aparent diferite, ele vin spre noi într-o ciclicitate, iar dacă luăm în considerare și aparenta noastră evoluție, vedem acest fenomen de urcat în Spirală de-a lungul vieții noastre și a Epocilor pe care le trăim sau trecem ca gâsca prin apă uneori.

Cam așa este și perioada lui 9, o bucățică din această evoluție în spirală, bucățică întâlnită și acum 180 de ani cu aproximație, când a mai fost o tură Perioada lui 9 și tot așa.

Pe scurt, în Metafizica Chinezească și mai exact în Feng Shui, ciclicitatea asta își reia procesul o dată la 180 de ani, iar perioadele sunt aspectate de cele 9 Stele Zburătoare, cu o istorie ușor de găsit pe Google, stele cărora li se atribuie și câte un element anume, iar acum vom avea în vedere Steaua 9, cea care este responsabilă de perioada cuprinsă între 2024-2044, o stea de Foc, ce corespunde ca și perioada lui 9 în discuție astăzi trigramei Li, iar cei care studiază treaba asta de foarte, foarte mult timp spun că tot ceea ce ține de tehnologie, mass-media, arte și cultură, frumusețe și industrii conexe, sănătate, educație și spiritualitate va avea o ascensiune fulminantă.

Feng Shui Stele Zburătoare Perioada lui 9

Industriile legate de Foc le luminează pe cele din domeniile serviciilor și ospitalității, precum și mass-media și publicitatea. De asemenea, brațele sale neînfricate se vor extinde către petrochimie și companiile aeriene, iar cum Focul este bine cunoscut pentru că își răspândește valoarea rapid, tehnologia (IT) și telecomunicațiile intră, de asemenea sub acest element strălucitor.

Femeile în floarea vârstei vor fi favorizate, iar asta va avea impact și asupra clasei politice, previziunile indicând către tot mai multe femei în funcții înalte la conducerea țărilor. Perioada 8 s-a bazat în mare parte pe eforturile de obținere a succesului, iar în perioada 9, Vizibilitatea va fi secretul.

Perioada lui 9 va fi guverantă sau îi aparține elementului Foc, element care ne vorbește despre pasiune, fericire, frumusețe și poate cel mai important aspect, Transformare, de aici și analogia cu Pasărea Pheonix, căci o să asistăm la foarte multe momente de Ridicare din propria cenușă, momente care s-ar putea să îți aparțină chiar ție, dragă cititorule, și veți vedea foarte multe doamne și domnișoare care se califică pentru astfel de transformări, dacă nu deja ați început să o faceți.

Dacă este lumină în suflet, va fi frumuseţe în persoană,
Dacă există frumuseţe în persoană, va fi armonie în casă,
Dacă va exista armonie în casă, va fi ordine în casă,
Dacă va exista ordine în naţiune, va fi pace în lume.

Proverb Chinezesc

Așadar, impulsurile de transformare care deja vă vin nu sunt întâmplătoare, ci ar trebui băgate în seamă, contemplate și de ce nu, urmate, atâta timp cât ele vorbesc despre pasiunile voastre, plăcerea care începe să înflorească o dată cu pășirea pe această Cale, aceea de a vă lăsa să vă armonizați în această energetică, de fericire și bucurie. Focul este despre sinceritate, generozitate, căldură, lucrul în echipă, meticulozitate, adaptabilitate, inteligență și chiar rapiditate a schimbărilor.


So, Let 9 be the King and Welcome it with Warmth! Așadar, 9 să fie Regele și să îl primim cu căldură!

Similar Posts