Loading Events
  • This event has passed.

« All Events

Atelier Prosperitate și armonie în Epoca lui 9 – perioada 2024-2044, 12 martie

martie 12 @ 5:00 pm 8:30 pm

04 februarie 2024 a marcat sfârșitul celor 20 de ani ai Perioadei lui 8, o stea de Pământ (titulatură dată corpurilor cerești în Școlile de Feng Shui), o perioadă de stabilitate, creștere pe verticală, unde s-au pus preponderent bazele pe siguranță și evoluție constantă și s-a transmis ștafeta succesorului său, Steaua 9, de Foc, caracterizată prin atributele trigramei Li. Prin urmare această perioadă nouă, de aproximativ 20 de ani, supranumită și Perioada lui 9, este marcată de semnificația energetică a Focului.

Află mai multe informații despre ce energii sunt mai active și ce oportunități aduc anii 2024-2044 pentru prosperitate și aromonie profesională și personală și, bine-înțeles, cum să le folosești în viața ta.

20 de ani. O perioadă importantă din viață, o etapă nouă de descoperiri și de transformări, indiferent de vârsta la care te afli acum. O perioadă în care luăm decizii semnificative, explorăm noi drumuri, întâlnim oameni noi, rupem relații și construim din nou. Fiecare dintre noi va trăi cei 20 de ani din Epoca lui 9 în mod unic. Fiecare an din perioada 2024-2044 va veni cu experiențe noi, cu lecții valoroase și cu transformări personale și profesionale semnificative. Transformă călătoria în Epoca lui 9 într-o călătorie plină de satisfacții, de realizări și de împliniri pe toate planurile.

Atelierul este perfect pentru tine dacă:

  • Dorești să afli mai multe despre Metafizica Chineză și cum o poți aplica pentru succes în viața de zi cu zi.
  • Dorești să profiți de energia periaodei 2024-2044 și să îți atingi obiectivele personale și profesionale.
  • Te pasionează o abordarea holistică a vieții și cultivarea armoniei în toate aspectele existenței.

Pentru participarea la atelier nu sunt necesare cunoștințe anterioare de Metafizică Chineză, dar acestea te pot ajuta. Este suficient să vii cu o minte deschisă și cu lista ta de obiective pentru următorii ani.

Preț atelier:

179L lei

Online pe Zoom

Pentru încriere apasă pe butonul de înscriere și accesează secțiunea de bilete a magazinului nostru online. Adaugi biletele în coș, finalizezi comanda și faci plata cu transfer bancar sau cu cardul online. În cazul în care achizționezi mai multe bilete, menționează numele participanților în secțiunea Comentarii din pagina de Finalizare comandă

Reveal Me Academy SRL

0721213926

View Organizer Website

Sunt Elena Milescu și sunt pasionată să aprofundez și să transmit mai departe cunoștințe despre cum legile din natură și relațiile dintre elementele naturii sprijină împlinirea potențialului maxim al fiecăruia dintre noi, din punct de vedere al creșterii personale, profesionale sau al armoniei în relații. La Reveal Me Academy, nu doar studiem BaZi, Feng Shui, Date Selection și Qi Men Dun Jia, ci construim legături autentice și sprijinim fiecare participant în călătoria sa către descoperirea și valorificarea propriei sale potențialități.

Începând cu anul 2024, urmează 20 de ani de tranformări. Am intrat în Epoca lui 9. Pentru a identifica cele mai bune soluții personale prin studiul și practica BaZi, Feng Shui, Date Selection și Qi Men Dun Jia, participă și la workshopul extins din 5-6 aprilie 2024, Descoperă secretele succesului în Epoca lui 9: Workshop online despre perioada 2024-2044.