Loading Events
  • This event has passed.

« All Events

Descoperă secretele succesului în Epoca lui 9: Workshop online despre perioada 2024-2044

aprilie 6 @ 11:00 am aprilie 7 @ 4:00 pm

Anul 2024 este un an plin de oportunități și potențial de creștere și ne pregătește pentru transformări importante în următorii 20 de ani. Participă în 6-7 aprilie 2024 la workshopul Descoperă secretele succesului în Epoca lui 9: Workshop online despre perioada 2024-2044.

04 februarie 2024 a marcat sfârșitul celor 20 de ani ai Perioadei lui 8, o stea de Pământ (titulatură dată corpurilor cerești în Școlile de Feng Shui), o perioadă de stabilitate, creștere pe verticală, unde s-au pus preponderent bazele pe siguranță și evoluție constantă și s-a transmis ștafeta succesorului său, Steaua 9, de Foc, caracterizată prin atributele trigramei Li. Prin urmare această perioadă nouă, de aproximativ 20 de ani, supranumită și Perioada lui 9, este marcată de semnificația energetică a Focului.

În Metafizica Chineză, tuturor obiectelor, acțiunilor, proceselor fizice și fiziologice, industriilor, domeniilor, etc, le-a fost atribuită semnătura energetică a unui element, 5 în total, guvernate de corpuri celeste, planete; de exemplu, Lemnul este atribuit energiei planetei Jupiter, de expansiune, creație, educație, vitează și corectitudine, exact așa cum este energia Lemnului în natură.

Focul, în schimb, este guvernat de planeta Marte, energie regăsită si în guvernarea chakrei plexului solar, caracterizată de verbul A VREA, iar efectele acestei energii se vor manifesta în creșterea industriilor și domeniilor marcate de satisfacerea dorințelor, a faimei, a serviciilor, inovației tehnologice, a puterii, în special acordată femeilor de vârsta mijlocie, feminității și nu numai, cât și a superficialității, nerăbdării, furiei, lipsei de stabilitate și substanță atunci când această energie se manifestă nearmonios.

Se spune că această energie aduce cu sine un anumit nivel de agitație și transformare, îndemnându-ne să ne adaptăm la schimbările care vin și să ne descoperim propriul potențial. Este momentul să ne conectăm cu esența noastră interioară, să ne clarificăm intențiile și să ne asumăm responsabilitatea pentru propria noastră evoluție.

Participarea la Workshopul Descoperă secretele succesului în Epoca lui 9 îți aduce:

  • Cheia pentru a te armoniza cu energia perioadei 2024-2044 pentru a-ți atinge obiectivele.
  • O perspectivă aprofundată asupra Perioadei lui 9: află ce ne rezervă următorii 20 de ani marcați de energia Focului și cum te poți adapta la noile tendințe.
  • Strategii practice pentru succes în perioada 2024-2024: Primești sfaturi și instrumente bazate pe principiile Metafizicii Chineze, BaZi, Feng Shui, Date Selection și Qi Men Dun Jia pentru a-ți îmbunătăți viața în toate aspectele: sănătate, carieră sau afaceri, investiții și prosperitate, relații.

Workshopul este perfect pentru tine dacă:

  • Dorești să afli mai multe despre Metafizica Chineză și cum o poți aplica pentru succes în viața de zi cu zi.
  • Dorești să profiți de energia perioadei 2024-2044 și să îți atingi obiectivele personale și profesionale.
  • Te pasionează o abordarea holistică a vieții și cultivarea armoniei în toate aspectele existenței.

Pentru participarea la atelier nu sunt necesare cunoștințe anterioare de Metafizică Chineză, dar acestea te pot ajuta. Este suficient să vii cu o minte deschisă și cu lista ta de obiective pentru următorii ani.

Preț workshop:

479L lei

Online pe Zoom

Pentru încriere apasă pe butonul de înscriere și accesează secțiunea de bilete a magazinului nostru online. Adaugi biletele în coș, finalizezi comanda și faci plata cu transfer bancar sau cu cardul online. În cazul în care achizționezi mai multe bilete, menționează numele participanților în secțiunea Comentarii din pagina de Finalizare comandă.

Reveal Me Academy SRL

0721213926

View Organizer Website

Sunt Elena Milescu și sunt pasionată să aprofundez și să transmit mai departe cunoștințe despre cum legile din natură și relațiile dintre elementele naturii sprijină împlinirea potențialului maxim al fiecăruia dintre noi, din punct de vedere al creșterii personale, profesionale sau al armoniei în relații. La Reveal Me Academy, nu doar studiem BaZi, Feng Shui, Date Selection și Qi Men Dun Jia, ci construim legături autentice și sprijinim fiecare participant în călătoria sa către descoperirea și valorificarea propriei sale potențialități.

Pentru o variantă de Intro a acestui eveniment participă la Atelierul Prosperitate și armonie în Epoca lui 9, Marți, 12 Martie 2024, 17:00-20:30.